Vicon Duplex 600

Kuilverdelers 

De Vicon Duplex 600 zijn snelwerkende kuilverdelers. Met gemak verwerken ze effi ciënt de grote hoeveelheden gras die door moderne hakselaars en opraapwagens met een enorme capaciteit worden aangevoerd.

Vicon Duplex 600

De Duplex 600 kuilverdeler biedt ten opzicht van de Duplex 400 kuilverdeler meer comfort en een grotere werkbreedte. Doordat de trommels van de Duplex 600 onder een kleinere hoek zijn geplaats, is in combinatie met het hogere toerental de capaciteit nog hoger. De zijborden van de Duplex 600 kunnen vanuit de cabine hydraulisch worden bediend. De werkbreedte kan traploos hydraulisch tot wel 6 m versteld worden. De stalen zijborden houden bij hoog toerental het gewas in de kuil en zijn hydraulisch opklapbaar. Ook kunnen de zijborden hydraulisch worden vergrendeld zodat de kuilverdeler veilig getransporteerd kan worden zonder risico op onverwacht uitklappen van de zijborden.
De Duplex 600 is standaard met verlichting uitgerust. Ook kan de Duplex 600 worden uitgerust met een grasvork om grote hopen gras beter over de kuil te verdelen of dit op de kuil te brengen indien er voor de kuil wordt gelost.

De Voordelen:

  • Duplex 600 met hydraulische werkbreedte verstelling tot 6 m.
  • Duplex 400 en 600 kunnen zowel in de fronthef als achter de trekker.
  • Duplex 600 kan worden voorzien van een vork voorop de verdeler.
  • Duplex 600 kan hydraulisch worden uitgevoerd, zodat deze ook kan werken met een shovel. 

Kan ik u helpen?