Vicon EXPERT 432F

Front trommelmaaier met 3,05 m werkbreedte

Front trommelmaaier

De EXPERT 432F front trommelmaaier heeft een werkbreedte van 3,05 m en is ideaal in combinatie met een opraapwagen voor stalvoeren. Daarnaast kan de machine ingezet worden in combinatie met de EXPERT 431 achtermaaier. Dankzij de 4 gelijke trommels, legt de trommelmaaier een mooi en scherp zwad neer van minimaal 0,8 meter.

De EXPERT 432F is zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. De beschermkap aan de frontzijde kan in zijn geheel opklappen, zodat er veel ruimte ontstaat bij bijvoorbeeld het wisselen van de messen en/of schoonmaken van de machine. Je kunt tijdens dit onderhoud letterlijk met de benen tussen de trommels staan! Daarnaast is de EXPERT 432F standaard voorzien van 2 verstelbare zwadschijven aan iedere zijde, een pendelbok en traploze maaihoogte verstelling.

Technische gegevens:

  Werkbreedte Gewicht Min. vermogensbehoefte
EXPERT 432F 3,05 m 705 kg 50/68 kW/pk

Uitgedacht ontwerp

De nieuwe EXPERT 432F is een compleet nieuw ontwikkelde trommelmaaier met een uitgedacht ontwerp. Dankzij het uitgedachte ontwerp, is de EXPERT 432F voorzien van een aantal mooie eigenschappen, waaronder de nieuwe generatie FlexProtect zijkappen, geïntegreerde messenbak, flexibele bok en handige handgrepen voor het instellen van de standaard zwadschijven.

Nieuwe Generatie FlexProtect

De EXPERt 432F is voorzien van de nieuwe generatie FlexProtect beschermingkappen. De nieuwe zijkappen bieden meer bescherming en flexibiliteit. De FlexProtect zijkappen zijn voorzien een brede "rubberen" stootrand met aan de binnenzijde een metalen kap. Hierdoor is de maaier beschermd tegen eventuele beschadigingen.

Gemakkelijke toegang en effectieve werking

De Vicon front trommelmaaiers leveren uitstekend werk in alle omstandigheden. Of het nu gaat om hele zware omstandigheden, of bijvoorbeeld in het najaar, de Expert 432F levert een prima resultaat. Daarmee is de Expert 432F uitermate geschikt voor stalvoedering, maar natuurlijk ook in combinatie met een achtermaaier voor ruwvoederwinning. 

Kan ik u helpen?