Vicon 100 jaar - Jubileumboek

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Vicon is het boek verschenen “Vicon, 100 jaar landbouwmechanisatie”, geschreven door Arthur Nutbey. Het boek beschrijft de omvangrijke bijdrage die Vicon heeft geleverd aan de internationale landbouwmechanisatie.

Een historische samenvatting van Vicon’s innovaties

Hermanus Vissers startte als loonwerker in de Haarlemmermeer, een baanbrekend gebied voor de mechanisering van de Nederlandse landbouw. Het boek beschrijft de omvangrijke bijdrage die Vicon heeft geleverd aan de internationale landbouwmechanisatie en bevat een uitgebreid productoverzicht met veel foto’s.

Arthur Nutbey, auteur en initiatiefnemer voor het Vicon jubileumboek werkte meer dan 25 jaar voor de Vicon organisatie in Nieuw Vennep. Tijdens deze periode bouwde hij een grote bron van informatie op en samen met de hulp van vele mensen heeft hij de mijlpalen van in de geschiedenis van Vicon geregistreerd.  

Het boek is beschikbaar in 3 verschillende talen, Nederlands, Engels en Frans. (EURO 25,-). Via de link, rechts boven de pagina, kan het boek worden besteld in de gewenste taal.  

Een absolute aanrader voor een ieder die geïntereseerd is in de geschiedenis van de landbouwmechanisatie.

Anniversary Book

Vicon 100 years of agricultural mechanisation

Order English edition

Vicon 100 ans de mecanisation agricole

Order French edition

Vicon 100 jaar landbouw-mechanisatie

Order Dutch edition

Kan ik u helpen?